Klantenservice 0164 612829
Klantenservice 0164 612829
Gefilterd op:
  • Birkenstock
Wis selectie

Birkenstock herenschoenen

1 - 2 van 2 artikelen

Birkenstock herenschoenen

Birkenstock of liever gezegd Birkenstocks kent iedereen wel. Het schoenenmerk bracht begin jaren 60 het eerste paar op de markt en nog altijd zijn de schoenen enorm populair. De familie liet zich inspireren door het orthopedisch geïnspireerde schoenmakersvak. De schoenen hebben een anatomisch voetbed, waarbij de vorm de functie volgt. Niet andersom, zoals bij vele andere merken. En Birkenstocks zijn ook nog eens heel hip. Je mag ermee gezien worden vinden wij.

Birkenstock slippers voor heren

Borremans Schoenmode heeft altijd een actuele collectie van Birkenstock in huis. VInd ze online in de webshop en in onze winkel in Hoogerheide. Birkenstock houdt voeten gezond: het voetbed is opgebouwd uit verschillende elementen. Er is een diepe hielkuip ontwikkeld die het hielbeen stabiel houdt. En de kleine verhoging bij de tenen zorgt voor een natuurlijke positie van de voeten. Birkenstocks blinken uit in draagcomfort en kwaliteit, want de schoenen gaan lang mee.

Koop Birkenstocks bij Borremans Schoenmode

Laat je verrassen door onze uitgebreide herencollectie Birkenstocks. Je hebt ruime keuze en tijdens onze Birkenstock sale scoor je schoenen met hoge kortingen. Vul jouw schoenenkast aan met een mooi paar Birkenstocks die geprezen worden om hun hoge draagcomfort. Ervaar waar iedereen het over heeft wanneer ze over het Birkenstock schoenen praten. Je voeten zijn je dankbaar.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.