• Gratis verzending *

    Indien de bestelling volledig uit artikelen met 50% korting of meer bestaat, brengen wij een verzendbijdrage van € 4,95 in rekening binnen Nederland.

    Daarnaast bezorgen wij ook in Belgie en Duitsland

  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Keurmerk

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Borremans Schoenmode aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
Borremans Schoenmode is niet verantwoordelijk voor de content van de aan deze webwinkel gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Het auteursrecht op deze website berust bij Borremans Schoenmode. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Borremans Schoenmode.