• Gratis verzending *

    Indien de bestelling volledig uit artikelen met 50% korting of meer bestaat, brengen wij een verzendbijdrage van € 4,95 in rekening binnen Nederland.

    Daarnaast bezorgen wij ook in Belgie en Duitsland

  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Keurmerk

Panama Jack Damesschoenen

De Panama Jack damesschoenen kennen alweer een lange geschiedenis. In 1989 werden in Spanje namelijk voor het eerst Panama Jack laarzen ontwikkeld. Vanaf dat moment vindt het totale productieproces hier ook plaats. Dedamesschoenen van Panama Jack zijn gemaakt voor avontuurlijke dames die ervan houden om in de natuur erop uit te trekken. Panama Jack ontwikkelt dan ook schoenen van hoge kwaliteit die comfortabel aanvoelen bij een lange wandeling. Trek jij er dus vaker op uit om een lange wandeling te maken in bijvoorbeeld de bossen of de bergen? Dan mogen een paar schoenen van Panama Jack zeker niet ontbreken.

Typerend voor Panama Jack

Panama Jack staat bekend om hun grove, maar ook zeker stoere uiterlijk. Om de hoge kwaliteit te waarborgen, maak Panama Jack alleen gebruik van de beste leersoorten. Daarnaast hecht Panama Jack enorm veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bij de productie wordt namelijk te allen tijde rekening gehouden met duurzaamheid.

Bestel Panama Jack damesschoenen online bij Borremans Schoenmode

Borremans Schoenmode heeft een grote collectie Panama Jack damesschoenen. Verwen jezelf met een paar Panama Jack  enkellaarsjes, laarzen, sneakers of veterboots. Bestel jij ze vandaag voor 16:00 uur, dan ervaar jij morgen al het loopgenot van Panama Jack schoenen tijdens je eerste wandeling. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Als je nieuwe schoenen toch niet helemaal bevallen, kan je ze binnen 14 werkdagen retourneren. Bestel daarom nu jouw nieuwe Panama Jack damesschoenen bij Borremans Schoenmode. Ben jij toch op zoek naar iets anders? Shop dan nu één van onze andere merken damesschoenen.