Klantenservice 0164 612829
Klantenservice 0164 612829
Gefilterd op:
  • sneakers
  • DWRS
Wis selectie

DWRS Sneakers

1 - 23 van 23 artikelen

DWRS sneakers

DWRS is in 2015 opgericht door twee Nederlandse vrouwen – Aukje en Marike. Het label maakt modieuze, frisse en hippe schoenen. DWRS sneakers zijn enorm populair onder influencers en komen veelvuldig voorbij in het straatbeeld. Waarom? DWRS sneakers zijn van hoge kwaliteit en lopen ontzettend lekker. In brede collectie van het label vallen de sneakers op en juist daarom misstaat een nieuw paar niet in jouw schoenenkast.

DWRS sneakers dames

De sneaker collectie van DWRS is niet alleen buitengewoon divers, maar ook helemaal on trend. DWRS sneakers dames worden gemaakt van de beste materialen en hebben unieke details die je nergens anders vindt. Alleen het beste leer is goed genoeg voor DWRS sneakers dames, waardoor de schoenen zich perfect sluiten om je voeten. Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod en shop hier je nieuwe paar DWRS sneakers.

DWRS dames sneakers bij Borremans Schoenmode

DWRS dames sneakers vallen op door het unieke kleurgebruik en de hoogwaardige afwerking. Wij selecteren onze merken op basis van kwaliteit en daarom mochten DWRS dames sneakers niet ontbreken in de collectie. Het leuke is: deze schoenen passen bij elke outfit. Of je nu kiest voor een jumpsuit, jurk, spijkerbroek of pantalon. Inmiddels zijn DWRS dames sneakers niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Shop ze nu op de webshop.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.