Klantenservice 0164 612829
Klantenservice 0164 612829
Gefilterd op:
  • Meindl
Wis selectie

Meindl Herenschoenen

1 - 15 van 15 artikelen

Meindl herenschoenen

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij de productie van Meindl wandelschoenen voor heren. Het leer is van hoge kwaliteit en wordt lokaal en op kleine schaal ingekocht. Meindl is een Duits familiebedrijf dat met klassieke, traditionele productiemethoden werkt en daarnaast blijft investeren in nieuwe technologieën en innovaties. Meindl wandelschoenen zijn ideaal voor alle buitenterreinen en weersomstandigheden. Zo zijn de schoenen van Meindl waterdicht en ademend. Precies wat je verwacht van wandelschoenen van hoge kwaliteit.

Meindl wandelschoenen met Gore-Tex technologie

Dat Meindl wandelschoenen uniek zijn in hun soort, bewijst wel de innovatie die eraan te pas komt bij de productie. Enorm populair zijn de Meindl Vakuum Ultra wandelschoenen met Gore-Tex technologie. Overigens wordt de Gore-Tex technologie toegepast bij alle modellen, en wordt het voetbed voorzien van Memory Foam. Meindl wandelschoenen zijn er zowel in een laag model als halfhoog model wandelschoen. Kies het model waar jij behoefte aan hebt. Zo beschermt het halfhoge model extra jouw kwetsbare enkels en is het lage model meer sportief.

Heren wandelschoenen van Meindl bij Borremans Schoenmode

Als je op zoek bent naar stevige en comfortabele wandelschoenen van Meindl, dan is Borremans Schoenmode dé winkel voor jou. Wij hebben een uitgebreide collectie Meindl wandelschoenen voor heren. Tijdens de Meindl sale profiteer je van extra voordeel, dus houd onze webshop goed in de gaten. Meindl heeft wandelschoenen voor heren en dames. Zo kun je samen eindelijk die wandelroute lopen, met de garantie dat Meindl schoenen waterdicht zijn. 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.