• Gratis verzending *

    Indien de bestelling volledig uit artikelen met 50% korting of meer bestaat, brengen wij een verzendbijdrage van € 4,95 in rekening binnen Nederland.

    Daarnaast bezorgen wij ook in Belgie en Duitsland

  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Keurmerk

Borremans Schoenmode

Borremans Schoenmode
Borremans Schoenmode

Adres

Raadhuisstraat 121
4631 ND, Hoogerheide
Telefoon 0164 61 28 29

Openingstijden
Maandag13.00 - 18.00
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 20.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 17.00
Zondag

Routebeschrijving

 

Welkom bij Borremans Schoenmode!

Welkom bij Borremans Schoenmode, al meer dan 100 jaar een begrip in Hoogerheide. Een mooi dorp gelegen aan de rand van west Brabant. Onze schoenenwinkel Borremans Schoenmode ligt in de gezellige winkelstraat. U kunt bij ons nog Gratis en voor de deur parkeren.

Onze collectie bestaat voornamelijk uit kwaliteitschoenen. Wij voeren onder andere de volgende merken: DL Sport, Gabor, Wolky, Mjus, Paul Green, Nero GiardiniMagnanni, HarrisFloris van Bommel en Van Bommel.

Van diverse merken hebben wij een grote collectie tot onze beschikking. Wij hebben een interne shop en hebben alle maten voor u tot onze beschikking.

In onze winkel hebben wij een ervaren team staan die u kunnen adviseren in de aankoop van uw schoen. Zij adviseren u in de breedte en of wijdte maat, die voor bijvoorbeeld Durea en Christina Capo gelden.

Mensen met steunzolen kunnen wij ook hebben, o.a. Christina Capo kan de binnenzool uit gehaald worden en heeft u een comfortabele en modieuze schoen.

Naast onze fysieke winkel hebben wij ook een webshop www.borremansschoenmode.nl. Hier kunt u 24/7 shoppen in onze winkel. Verzendkosten zijn gratis indien de artikelen niet voor 50% of meer zijn afgeprijsd, voor 16.00uur besteld heeft u uw schoenen de volgende dag al in huis.

Naast direct afrekenen kunt u de schoenen ook reserveren wij zetten deze voor u apart en kunt u ze op uw gemak in onze winkel passen. U bent uiteraard niet verplicht tot kopen!

Kortom, komt u uit, Woensdrecht, Ossendrecht, Huijbergen,Putte, Bergen op Zoom, Goes, Roosendaal of Halsteren en u bent op zoek naar een Schoenenwinkel waar men nog echt verstand heeft van schoenen? Komt naar Borremans Schoenen in Hoogerheide!