• Gratis verzending *

    Indien de bestelling volledig uit artikelen met 50% korting of meer bestaat, brengen wij een verzendbijdrage van € 4,95 in rekening binnen Nederland.

    Daarnaast bezorgen wij ook in Belgie en Duitsland

  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Keurmerk

Mercer Amsterdam

NYC chic meets Amsterdam street. De metropolische stijl van New York gecombineerd met de beetje 'street' stijl van Amsterdam. De schoenen van Mercer Amsterdam zijn een bijzonder soort schoenen. Zwaar geïnspireerd door de internationale vibes in beide steden, zijn deze schoenen er voor de onafhankelijke persoon. Mercer Amsterdam probeert anders te zijn dan andere merken door niet de standaard regels voor mode of schoenmaken te volgen. Alle schoenen worden gemaakt in kleinschalige fabrieken van familiebedrijven. Ook de dragers van de schoenen van Mercer Amsterdam zijn onafhankelijk, zelfstandig en willen anders zijn dan de massa.

De materialen die Mercer Amsterdam gebruikt zijn van het meest luxe soort. De uitstraling is dat van streetwear, maar met een luxe gevoel. De schoenen kunnen worden gedragen met ripped jeans, maar ook gewoon onder een pak als smart casual of casual