Klantenservice 0164 612829
Klantenservice 0164 612829
Gefilterd op:
  • Cycleur de Luxe
Wis selectie

Cycleur de luxe Herenschoenen

1 - 7 van 7 artikelen

Cycleur de Luxe sneakers

Cycleur de Luxe is een modelabel uit ons buurland België. Ze ontwerpen schoenen, sneakers en reistassen. Cycleur is Frans voor fietser. Oprichter Patrick Vanneste haalt zijn inspiratie uit fietsen en vertaalt het gevoel wat hij ervaart tijdens zijn fietstochten. Een goed paar schoenen maakt deze ervaring natuurlijk nog beter. In 2011 kwam de eerste collectie op de markt. De sneakers en veterschoenen van Cycleur de Luxe zijn populair door de goede pasvorm en hoog draagcomfort.

Cycleur de Luxe veterschoenen

Je vindt Cycleur de Luxe sneakers en veterschoenen bij Borremans Schoenmode. Bestel ze online via de webshop of kom langs in de winkel in Hoogerheide. Cycleur de Luxe gebruikt warme aardetinten in hun ontwerpen die zorgen voor een tijdloze uitstraling. Daarom kunnen de schoenen van Cycleur de Luxe onder elke outfit. Het leer wat gebruikt wordt is hoogwaardig en ademt luxe. Precies waar je aan denkt als je goede schoenen wilt voor het fietsen of alledaags gebruik.

Cycleur de Luxe schoenen bij Borremans Schoenmode

De sneakers en veterschoenen van Cycleur de Luxe vind je bij Borremans Schoenmode. Wij selecteerden de mooiste items uit de collectie herenschoenen voor je. Maak je keuze en bestel eenvoudig online via de webshop. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verstuurd. En houd ook onze Cycleur de Luxe sale in de gaten.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.